Termékek Menü

iContrALL EL4C - 4 csatornás lift vezérlő, DIN sínre szerelhető

Gyártó:
Gyártó cikkszám: EL4C

Leírás

Az EL4C villamos elosztószekrénybe építhető, 4 csatornás lift vezérlő, az iContrALL Intelligens Otthon rendszer része. A vezérlő az iContrALL rendszer falikapcsolóival, minimum iOS 8.0 vagy Android 5.0 operációs rendszerrel működő okostelefonnal vagy táblagéppel működtethető.

Az EL4C vezérlő egység a vezérelni kívánt liftrendszer speciális ki és bemeneti egységéhez csatlakoztatható. Az EL4C vezérlő egység kimenetei az egyes emeletekre való lifthívásra, míg bemenetei az adott szinten való tartózkodás visszajelzésére szolgálnak. Az EL4C lift vezérlő feszültségmentes kontaktus zárásával (vagy nyitásával) jelzi a lift vezérlőpanelének hogy a liftet az adott szintre hívják illetve feszültségmenetes kontaktus zárása esetén észleli, hogy a felvonó az adott szinten tartózkodik.

Villamos elosztószekrénybe, szabványos DIN sínre szerelhető. Az eszköz teljes modulszélessége: 4 egység. 

Paraméterek

Névleges bemeneti feszültség 110-240 V AC / 50-60 Hz vagy 5-30 V DC
Maximális kimeneti terhelhetőség Umax:30 VDC - 250 VAC, Imax:NO (alaphelyzetben nyitott):10 A rezisztív - 2 A induktív NC (alaphelyzetben zárt):2 A rezisztív - 0,4 A induktív
Bemeneti feszültség Státusz jelszint:HA (magas aktív esetben):Umax:30 VDC - 250VAC Umin:3.3 VDC - 12 VAC LA (alacsony aktív esetben):Umax:GND - 1V
Készenléti fogyasztás < 0.5 W
Működési hőmérséklet / páratartalom 0 - +55°C / 0 - 90% relatív páratartalom
Érintésvédelmi besorolás IP20
Biztosíték 1,25A lassú kioldású, az áramkört biztosítja
Felszerelési mód Villamos elosztószekrénybe, szabványos DIN sínre szerelhető. Az eszköz teljes modulszélessége:4 egység.
Méretek 90mm x 70mm x 65mm szélesség - mélység - magasság.
Rádió frekvencia / beltéri hatótávolság 868MHz / ~50m