Termékek Menü

iContrAll PD2C-A - PowerDrive2 868MHz központi egység, "A" jogosultsággal, DIN sínre szerelhető kivitel

Gyártó:
Gyártó cikkszám: PD2C-A

Leírás

A PD2C PowerDrive központi egység az iContrALL Intelligens Otthon rendszer egyik fő alkotóeleme. A PowerDrive szervezi rendszerré a telepített, különböző iContrALL vezérlő egységeket és csatlakoztatja fel a teljes rendszert az Internetre a távoli elérés biztosítása érdekében. A PowerDrive központi egység az iContrALL rendszer falikapcsolóival, minimum iOS 8.0 vagy Android 5.0 operációs rendszerrel működő okostelefonnal vagy táblagéppel működtethető.

A PD2C PowerDrive központi egység kizárólag az iContrALL intelligens otthon rendszer végberendezéseivel (vezérlő egységeivel) kompatibilis. Ezen végberendezések működését menedzseli, ellenőrizi a végberendezések állapotait, vezérli azokat rádióüzenet-váltások segítségével. Tárolja a rendszer konfigurációs beállításait. Részt vesz a végberendezések és a felhasználó beavatkozó eszközei (okostelefon, táblagép, iContrALL falikapcsoló) közötti kommunikációs kapcsolat kialakításában.

 

A PD2C-A kivitel a PD2C kiviteltől abban különbözik, hogy a PD2C-A kivitelű központi egységhez maximálisan két tetszőlegesen választott eszközcsoport csatlakoztatható (pl. árnyékoló és világítás), míg a PD2C kivtelű központ esetében ilyen korlátozás nincs. Amennyiben bármikor további eszközcsoportok csatlakoztatása válik szükségessé a PD2E-A típusú központ tekintetében a PD2-SW-B típusú szoftverbővítéssel kiegészíthető korlátlan központtá. 

  

A PD2C kivitel DIN sínre telepíthető.

Paraméterek

Névleges bemeneti feszültség 5V DC, hálózati adapter mellékelve
Készenléti fogyasztás ~ 300mA (5V DC)
Működési hőmérséklet 0 - +55°C
Működési páratartalom 0 - 90% relatív páratartalom
Érintésvédelmi besorolás IP20
Felszerelési mód falra vagy sík felületre telepíthető
Méretek 96mm x 64mm x 25mm
Rádió frekvencia / beltéri hatótávolság 868MHz / ~50m
Garancia 2 év korlátozott